Sveiki!
Vārds : Ēriks
Dzīves vieta : Rīga
Dzimšanas vieta : Bauska
Vecums : 29
Ģimenes statuss : Neprecējies ir bērns
Izglītība : Profesionālais maģistra grāds “Tiesību zinātnē”. Nepabeigta 1. līmeņa augstākā izglītība “Grāmatvedība un nodokļi”
Dzimšanas diena : 25 marts (auns)
Hobiji : Ceļošana, makšķerēšana, austrumu cīņas māksla, vieglatlētika, jurisprudence
Online laiks (stundas) : 1000 +
Personāži (lielākā atktivitāte) : Liktenis, GONOREJA, Izkapts
Kopējie personāži: Liktenis, GONOREJA, Izkapts, Ierednis, Tagadne
Ģilde : Hit2Kill
Posti forumā : 3
Pieredze Mu-Online GM : Personīgi neesmu bijis Game Master (turpmāk - GM), kā arī nav bijusi tieša saskarsme ar GM komandām, bet nesaskatu problēmas viņas apgūt
Valodu prasmes :
1. Latviešu valoda – dzimtā;
2. Angļu valoda – “Laba” mutvārdos uz rakstos;
3. Krievu valoda - “Laba” mutvārdos, “Vidēja” rakstos.
Personīgais Mu-Online darbības periods : Astoņi gadi un vairāk. Fury.lv – vidēji trīs gadi.
Servera tiešā problemātika :
“
PVP balanss” / Ierosinājums – Kopā ar citiem GM nokoriģēt balansu. Precizējums – vairāk palīdzēt “Security” šo problēmu atrisināt, jo ar vienu reizi ko personīgi esmu viņam palīdzējis, ir pa maz. Pieredze šajā jomā nav, bet divas galvas ir gudrākas par vienu.
Ieguldījums servera attīstībā :
1. Līdz šim esmu personīgi koriģējis fury.lv noteikumus (tiešsaite -
viewtopic.php?f=3&t=5791) īsā laika periodā, kas ar nelieliem grozījumiem, darbojas līdz šim.
2. Esmu piedalījies un informēts servera attīstībā, kā arī kolektīvi izvērtēju GM darbības, kā konta bloķēšanas komisijas loceklis.
3. Ilgā laika periodā neesmu ne reizi pārkāpis noteikumus spēlē un neesmu saskāries ar aizrādījumiem, bet vienmēr esmu palīdzējis spēlētājiem (no jebkuras ģildes) jebkādā veidā, ko dotā brīža resursi pieļauj.
4. Papildināt otra aktīvā GM darbību gan eventos, gan necenzētās leksikas izskaušanu čatā.
Dienas laiks spēlē : Spēlē ieeju katru dienu, bet sakarā ar milzīgo darba apjomu un privāto dzīvi nevaru konkretizēt laika periodu, ko varu pavadīt spēlē.
Paldies par atvēlēto laiku,
Ēriks S.