*Vards-Juris
*Tava dzivesvieta-Tukums
*Cik tev gadi-22gadi
*Online pavadītais laiks?-God Like tiesam ilgs,ja nemaldos esmu te viss vecakais no chariem
*Vai esi bijis Mu-Online GM (pieredze citu Mu Online adminešana)?-Ja ir tiesi saja pasa mu biju kadu pusotru gadu Gm.zinu ka Galvenais nedod otru iespeju tam kam ir atnemts Gm,bet man bija savadak pats aizgaju,reala dzive spieda.bet tagad viss ir ok8.ar to.Un jagaida briivs moments kad esmu riga lai ar Zeuss to visu nosvinetu:)
*Vai parzini Speles/GM komandas?-Ja parzinu.
*Kadas valodas un cik labi tu proti?-Latviesu labi.anglu daleji.krievu labi.
*Mu-Online spelešanas stažs(laiks)-nu sini mu jau driiz man buss dz.d ar 4gadiem.

*Kada veida tu grasies palidzet serverim?-ka tad es grasos palidzet.tad nu luk dariisu visu ko pirmstam.palidzesu jaunejiem.ka jau zinam ka jauninie pimrais kur griezas ir Gm neviss parastie chari.nodosu info ja buus kkads bugs vai kkas tads ko jau daru vislaik.uzrakstot Galvenajam.
*Papildus piezimes (ko tu vel gribetu pateikt?)Zinu ka nebiju bijis labu laiku on.Bet nu Paldies lielu gribu pateikt Garisonam ka mani vel nav izdzesis.un ceru labu sadarbibu.
daudzi vel mani pat aceras kas loti priece:) ka nav mani aizmirsusi kaa labu player.
Par so mu es loti daudz zinu kaa bija agrak un kaa tagad ir.Ir jutami daudz uzlabojumi.kas priec.
A un vel kas man vel ir pat foruma moderatora iespejas:)
Par visiem siem 4gadiem saja mu esmu sodiits tikai vienu reizi ar banu uz 24h.

un tas ari nav traki.